Hopp til innholdet

Samarbeid med bedrifter

LED arbeider for å skape kontakt mellom studentene og næringslivet, og har derfor et samarbeid med bedrifter rettet mot data- og elektrostudiene. Sammen arrangerer vi bedriftspersentasjoner og bedriftsbesøk.

Ta kontakt med naeringsliv@led-uis.no dersom dette høres interessant ut!

Samarbeidsavtale

Ønsker du som bedrift å bli bedre kjent med våre studenter?

LED inngår samarbeidsavtaler med bedrifter hvor bedrifter får mulighet til å arrangere opptil tre arrangementer av eget ønske i en periode på 12 måneder. Kom i kontakt med våre studenter gjennom bedriftsbesøk, bedriftspresentasjoner eller et faglig arrangement.

I tillegg til dette tilbyr LED mer promotering i form av stillingsutlysninger, logoer på nettsider, med mer.

Bedriftspresentasjon

Bedriftspresentasjon eller bedriftsbesøk?

I samarbeid med bedrifter arrangerer LED bedriftspresentasjoner der bedrifter får en unik mulighet til å komme i direkte kontakt med våre studenter. Det arrangeres også bedriftsbesøk hvor bedrifter inviterer våre studenter inn på arbeidsplassen.

Dette gjør at våre studenter får se de ulike jobbmulighetene som er aktuelle etter fullført studie eller ved en deltidsjobb.

IKT-dagen

Bringer studenter og bedrifter sammen

IKT-dagen er en årlig møteplass mellom IT-studenter og næringsliv ved Universitetet i Stavanger. IKT-dagen arrangeres av LED sammen med ISI, studentorganisasjonen for data og elektro på masternivå.

Under IKT-dagen får bedrifter markedsført seg overfor studenter gjennom stands, speedintervju og presentasjoner.